Strategie Activatie

Je bedrijf heeft een mooie missie, visie, doelstelling en waarden waar jij je helemaal in kan vinden.

Maar je collega’s zien het nut er nog niet echt van in. Terwijl dit juist het begin van een goede samenwerking is. Tegenwoordig wordt een medewerker niet alleen meer aangenomen om zijn kennis. Maar ook juist om zijn persoonlijkheid en zijn eigen waarden. Passen die binnen het bedrijf? En bij de rest van de medewerkers? In deze training leren we je om jouw mensen te motiveren en activeren. Op een positieve manier.

Ben je klaar om te motiveren en activeren?

Laat ons je helpen om de strategie van jouw bedrijf te activeren. Met een plan om jouw mensen positief te motiveren en activeren.

Herken jij dit?

  • Jouw bedrijf heeft een mooie missie, visie en doelstellingen, maar je medewerkers leven er niet naar.
  • Je weet niet zo goed hoe je jouw collega’s positief kan activeren en motiveren.
  • De missie, visie, doelstellingen en waarden van het bedrijf staan als een huis. Maar hoe zit het met die van jou? En je medewerkers? Je weet niet hoe je het in kan zetten om het bedrijf te versterken.

"We hebben de neiging te denken dat mensen in organisaties resultaten boeken omdat het management resultaten verwacht, maar de essentie van een succesvolle organisatie is dat mensen resultaten boeken omdat ze deze zelf nastreven. Als mensen toegewijd zijn zal het vertrouwen in elkaar groeien, nemen ze de juiste beslissingen, neemt het innovatieve vermogen toe en hebben ze plezier in hun werk"

divider-rechts-oranje

Bram Steijn

Wat kan de strategie activatie training voor jou en je team betekenen?

Er wordt niet alleen naar de missie, visie, doelstellingen en waarden van het bedrijf gekeken. Maar ook juist naar de persoonlijke motivatie. We creëren een brug tussen die van het bedrijf en die van jou als persoon. Samen kijken we waar de sweet spot zit. Want wanneer zijn mensen gemotiveerd om iets te doen? Juist, als er ook iets voor hen in zit. Als er herkenning is. Dan zijn ze bereid om een tandje extra bij te zetten.

Hoe ziet de training eruit?

De training bestaat uit vijf stappen. In de eerste stap kijken we wat de missie, visie, doelstellingen en waarden van het bedrijf zijn. Hoe interpreteer je die? En welke verwachtingen zitten hierin? We zetten een stip op de horizon. Bij de tweede stap bekijken we jouw eigen waarden en normen. Want als medewerker heb jij ook een bepaalde missie en visie die bijdragen aan jouw werk. Het kan zijn dat er een verschil zit tussen die van jou en het bedrijf. In de derde stap gaan we die met elkaar matchen. Close the gap. Bij stap vier werken we aan jouw persoonlijk leiderschap. Hoe stuur je jezelf bij? Neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten? In de laatste stap leer je hoe je anderen in je team op een positieve manier motiveert en activeert.

Van tevoren kijken wij of de missie, visie, doelstellingen en waarden staan als een huis.

Wat je kunt verwachten

  • De training bestaat uit 5 dagen. Drie trainingsdagen en twee terugkomdagen.
  • We activeren de strategie van jouw bedrijf onder jou en je medewerkers.
  • Je leert jezelf te sturen en verantwoordelijk te nemen voor je eigen resultaten.
  • Je leert hoe je jouw mensen op een positieve manier motiveert en activeert.

Over de trainer(s)

Heel leuk zo’n training. Maar met wie zit jij straks om de tafel?

Bram Steijn

Bram Steijn

“Mijn interesse in wat mensen beweegt, om te snappen waarom ze doen wat ze doen, loopt als een rode draad door mijn leven. Groei is een belangrijk thema waar ik dagelijks vol energie aan werk. Het liefst met een flinke dosis relativeringsvermogen, humor en doortastendheid. Dat deed ik eerst binnen diverse salesfuncties bij (inter)nationale bedrijven, later in de rol van directeur bij een bank. Vanaf 2011 besloot ik mijn hart te volgen. En mijn ervaring en kennis als verandermanager, trainer en coach volledig in te zetten. Om anderen te laten groeien vanuit hun eigen kracht.”

Onze klanten vertellen

Marco denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Marco is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Marco ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Marco is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Ben je klaar om te motiveren en activeren?

Laat ons je helpen om de strategie van jouw bedrijf te activeren. Met een plan om jouw mensen positief te motiveren en activeren.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar top