Schrijf eens even normaal joh!

Teksten die gelezen worden. Dat is nog best lastig. Kijk maar eens hoe je zelf met al die teksten omgaat die dagelijks op je afkomen.

Soms begin je er niet eens aan. En denk maar niet dat er op jouw teksten anders gereageerd wordt.

Ben je klaar om je boodschap echt over te brengen?

Laat ons je helpen om overtuigender te communiceren zodat je boodschap echt begrepen en ontvangen wordt.

Teksten die wel echt gelezen worden

Je moet er echt wat voor doen. Je doelgroep zit niet op jouw boodschap te wachten. Het risico dat de lezer afhaakt, is levensgroot.  Hoe schrijf je een tekst die ook echt gelezen wordt? Hoe zorg je ervoor dat de lezer jouw tekst een blik waardig gunt? Een goede tekst doet wat voor jou. Maar dan moet die wel de moeite waard zijn om te lezen. Dus: Hoe zorg je ervoor dat de lezer ook daadwerkelijk aan jouw tekst begint? En nog belangrijker; blijft doorlezen. Dat leer je in de training Schrijf eens even normaal joh!  Schrijven kun je leren en daar word je natuurlijk blij van.

Herken jij dit?

  • Je denkt dat je niet kunt schrijven
  • Je doet te lang over een tekst
  • Je stelt het schrijven steeds uit
  • Je bent nooit echt tevreden met het resultaat
  • Je krijgt zelden of nooit complimenten over je tekst
  • Je krijgt te weinig respons
  • Je struikelt over je eigen zinnen

“Tussen de regels schrijf je de beste teksten.”

divider-rechts-oranje

Willem Verdaasdonk

Wat kan de schrijftraining voor jou en je team betekenen?

Tijdens deze training leer je hoe je met relatief weinig moeite veel meer uit je tekst kunt halen. Lekker spelen met zinnen en de afstand naar de lezer verkleinen. Je leert dat schrijven niets anders is dan praten op papier. Je ontwikkelt het lef om het op een andere manier te doen.

Hoe ziet de schrijftraining eruit?

Je neemt eigen werk mee en je krijgt feedback van de trainer en medecursisten. We werken met heldere modellen die je makkelijk zelf kunt gebruiken. Je schrijft gelijk stukken beter.

We werken met het boek ‘Schrijf eens even normaal joh!’ van Willem Verdaasdonk.

Over de trainer

Heel leuk zo’n training. Maar met wie zit jij straks om de tafel?

achivers-willem-verdaasdonk

Willem Verdaasdonk

Willem Verdaasdonk is medeoprichter van Taaluilen, een bedrijf dat organisaties helpt op een makkelijke en menselijke manier te communiceren. Hij is trainer, adviseur en inspirator. Tijdens zijn schrijftrainingen zien cursisten dat schrijven voor iedereen weggelegd is. Ze krijgen er plezier in.

Onze klanten vertellen

Marco denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Marco is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Marco ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Marco is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Ben je klaar om je boodschap echt over te brengen?

Laat ons je helpen om overtuigender te communiceren zodat je boodschap echt begrepen en ontvangen wordt.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar top