SalesMastery

SalesMastery

Stuur jij een salesteam aan waarvan je wilt dat ze tot betere resultaten komen?
Dan gaat de SalesMastery training jou en je team helpen jouw doelen te behalen. Wij helpen je team het maximale uit sales te halen, zodat jij een constante stroom aan klanten en omzet kan genereren. Zonder trucjes. En zonder mooie praatjes. We verscherpen de salesmindset en leren sales in te zetten op een manier die bij jouw organisatie en medewerkers past. Effectief en gericht op resultaten.

Ben je klaar om écht impact te maken?

Laat ons je helpen om sales effectief en op je eigen manier in te zetten om je bedrijf te laten groeien.

Herken jij dit?

 • Jij en je collega’s hebben al eerder salestrainingen gevolgd, maar het heeft geen blijvend effect.
 • Je salesafdeling boekt niet de resultaten die je beoogt en je moet constant de targets bijsturen.
 • Je doet veel offertes de deur uit, maar op weinig krijg je maar akkoord.
 • Je stopt veel geld en tijd in acquisitie, maar het levert weinig op.
 • De commerciële mindset van je team is wankel, ze zijn ongemotiveerd en er heersen belemmerende overtuigingen.
 • Er zit geen duidelijke strategie in jullie aanpak.
 • Je wilt graag verkopen op een manier die bij je past én die effectief is. Die manier heb je alleen nog niet gevonden.
 • Je vindt de behoefte van de klant maar niet. En je weet dus niet hoe je toegevoegde waarde kan leveren.
 • Je kunt niet goed omschrijven wat de toegevoegde waarde van jouw producten, diensten en organisatie is.

Verkopen draait niet om overtuigen. Het begint en eindigt altijd met de intrinsieke motivatie om je klant te helpen.

divider-rechts-oranje

Bram Steijn | trainer Sales Performance Program

Wat kan de SalesMastery voor jou en je team betekenen?

Met de SalesMastery training veranderen we jouw gedrag. Het gaat niet om trucjes. Maar om het juiste gedrag op het juiste moment. Een succesvolle accountmanager is flexibel. Je kunt namelijk wel alles weten van sales en marketing, maar als je niet de juiste mindset en skills hebt, gaat het je nog niks opleveren. Je leert hoe je jezelf aanzet tot grootse prestaties.

Hoe ziet de training eruit?

Voordat we aan de slag gaan, zorgen we dat de training naadloos aansluit op wat jouw mensen nodig hebben. Daarom kijken we eerst hoe jullie het nu doen. Geen standaardtraining dus. Maar een intensief traject met grote impact. We bepalen samen met jou wat het doel is. De ontwikkeling splitsen we toe op medewerkers uit verschillende teams. Het doel is gedragsverandering die leidt tot grote impact.

Wat je kunt verwachten

 • De training duurt 3 dagen.
 • We starten met de mindset en zorgen voor duidelijke ontwikkeldoelen die elke deelnemer individueel opstelt. Met als doel: ze te motiveren om die gedragsverandering ook écht door te maken.
 • We laten zien hoe je een goede connectie maakt met de klant.
 • We trainen je verkoopvaardigheden. Zodat jij straks een gestructureerd gesprek voert met jouw klant, waarbij jij in de lead blijft en er alles uit haalt wat erin zit.
 • We gaan aan de slag met cases en rollenspellen.

Over de trainer(s)

Heel leuk zo’n training. Maar met wie zit jij straks om de tafel?

Bram Steijn

Bram Steijn

“Mijn interesse in wat mensen beweegt, om te snappen waarom ze doen wat ze doen, loopt als een rode draad door mijn leven. Groei is een belangrijk thema waar ik dagelijks vol energie aan werk. Het liefst met een flinke dosis relativeringsvermogen, humor en doortastendheid. Dat deed ik eerst binnen diverse salesfuncties bij (inter)nationale bedrijven, later in de rol van directeur bij een bank. Vanaf 2011 besloot ik mijn hart te volgen. En mijn ervaring en kennis als verandermanager, trainer en coach volledig in te zetten. Om anderen te laten groeien vanuit hun eigen kracht.”

Marcel Kalter

Marcel Kalter

"Ik geloof in de goedheid van de mens. Van elk mens. Niemand wordt met een ‘slechte’ inborst geboren. Tijdens diverse sales- en adviesfuncties heb ik veel trainingen bijgewoond. Soms werd ik aangespoord dingen te leren die niet bij mij passen. Kippenvel kreeg ik daarvan. Dan sla je de plank volledig mis met de training of het coachtraject. Je mag jezelf namelijk nooit verliezen. Het gaat om het leren van een vaardigheid, niet om een kunstje. Ik heb tot nu toe veel van het leven en de mensen om mij heen geleerd. En mij verbaasd. Heel veel zelfs. De rol van trainer/coach bij Achivers is een mooie, misschien wel logische stap in mijn carrière. Het gros van de mensen heeft het gevoel dat alles hen overkomt. Dat vind ik grote onzin. Jij kunt écht de regie pakken. Vanaf vandaag. Ik help je daar graag bij. En zorg ervoor dat jij jezelf blijft. Altijd!"

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Ben je klaar om écht impact te maken?

Laat ons je helpen om sales effectief en op je eigen manier in te zetten om je bedrijf te laten groeien.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven