Persoonlijke kracht met NLP

Persoonlijke Kracht met NLP

Wil jij je zelfvertrouwen een boost geven, assertiever zijn en krachtiger overkomen?
De training Persoonlijke Kracht met NLP leert je steviger in je schoenen staan. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Met deze methode krijgen we inzicht in jouw drijfveren. Wat motiveert jou? Hierdoor kan je beter je eigen keuzes maken en bereik je jouw doelen makkelijker.

Ben je klaar om jouw persoonlijke kracht een boost te geven?

Laat ons je helpen om jouw zelfvertrouwen een boost te geven, assertiever te zijn en krachtiger over te komen.

Herken jij dit?

  • Je hebt het gevoel dat je er niet alles uithaalt wat erin zit.
  • Het gebeurt je vaak dat anderen zaken voor je bepalen.
  • Je hebt goede ideeën, maar je wordt tegengehouden door negatieve gedachten.
  • Je hebt niet altijd een positief zelfbeeld.
  • Je vindt het moeilijk om jezelf te motiveren.
  • Je hebt de gewoonte om vanuit problemen te denken.
  • Je klapt dicht bij hoog dominante personen.

Het geheim van veranderen is om je energie niet te richten op het bestrijden van het oude, maar op het realiseren van het nieuwe.

divider-rechts-oranje

Socrates

Wat kan de training Persoonlijke Kracht met NLP voor jou en je team betekenen?

De training Persoonlijke Kracht met NLP helpt je meer invloed te krijgen op jouw stemming. Want dat is de drijfveer van jouw resultaten. Hierdoor leer je bewust verantwoordelijkheid te nemen. En jezelf beter te motiveren. Je voelt de vrijheid om buiten de bestaande kaders te denken. Je staat beter in contact met jezelf. En jouw manier van denken. Je krijgt een positieve boost. En daardoor zal je steeds vaker en makkelijker je doelen bereiken.

Hoe ziet de training eruit?

De basis van deze training is gebaseerd op de meest impactvolle elementen van NLP. Deze hebben een grote invloed op persoonlijke en zakelijke successen. We gaan aan de slag met strategieën en patronen die succesvolle mensen dagelijks toepassen. Discussies met ervaringsdeskundigen vergroten jouw inzicht in je persoonlijke gedrag en geven nieuwe mogelijkheden. We vertalen de theorie naar de praktijk. Zo ervaar jij direct wat het jou oplevert! En natuurlijk is er volop ruimte voor jouw vragen. Waardoor het leereffect nog groter wordt.

Over de trainers/adviseurs

Heel leuk zo’n training. Maar met wie zit jij straks om de tafel?

Bram Steijn

Bram Steijn

“Mijn interesse in wat mensen beweegt, om te snappen waarom ze doen wat ze doen, loopt als een rode draad door mijn leven. Groei is een belangrijk thema waar ik dagelijks vol energie aan werk. Het liefst met een flinke dosis relativeringsvermogen, humor en doortastendheid. Dat deed ik eerst binnen diverse salesfuncties bij (inter)nationale bedrijven, later in de rol van directeur bij een bank. Vanaf 2011 besloot ik mijn hart te volgen. En mijn ervaring en kennis als verandermanager, trainer en coach volledig in te zetten. Om anderen te laten groeien vanuit hun eigen kracht.”

Marcel Kalter

Marcel Kalter

"Ik geloof in de goedheid van de mens. Van elk mens. Niemand wordt met een ‘slechte’ inborst geboren. Tijdens diverse sales- en adviesfuncties heb ik veel trainingen bijgewoond. Soms werd ik aangespoord dingen te leren die niet bij mij passen. Kippenvel kreeg ik daarvan. Dan sla je de plank volledig mis met de training of het coachtraject. Je mag jezelf namelijk nooit verliezen. Het gaat om het leren van een vaardigheid, niet om een kunstje. Ik heb tot nu toe veel van het leven en de mensen om mij heen geleerd. En mij verbaasd. Heel veel zelfs. De rol van trainer/coach bij Achivers is een mooie, misschien wel logische stap in mijn carrière. Het gros van de mensen heeft het gevoel dat alles hen overkomt. Dat vind ik grote onzin. Jij kunt écht de regie pakken. Vanaf vandaag. Ik help je daar graag bij. En zorg ervoor dat jij jezelf blijft. Altijd!"

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Ben je klaar om jouw persoonlijke kracht een boost te geven?

Laat ons je helpen om jouw zelfvertrouwen een boost te geven, assertiever te zijn en krachtiger over te komen.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven