Ben jij klaar voor de nieuwe generatie?

Vandaag de dag kom je vijf verschillende generaties op de werkvloer tegen. Generaties met een totaal andere kijk op de wereld. Dit kan voor frustraties en onbegrip zorgen binnen teams. Hoe zet je dit om in kansen en ontwikkelingen? Met de training ‘leidinggeven aan de nieuwe generatie’ krijg jij meer grip op de verschillende generaties binnen je bedrijf en tackel je de uitdagingen op het gebied van samenwerking en communicatie.

Training leidinggeven aan de nieuwe generatie

 • Wanneer

  24 november 2022 van 9:30 tot 16:30 uur te Zwolle - AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK
  30 november 2022 van 9:30 tot 16:30 uur te Amersfoort - VOL
  9 februari 2023 van 9:30 tot 16:30 uur te Zwolle

 • Voor wie

  Leidinggevenden, ondernemers, L&D professionals en HR-professionals

 • Prijs

  €695,-

Welke uitdagingen pakken we tijdens de training aan

Uitdagingen
De druk op de arbeidsmarkt blijft de komende jaren hoog. De uitstroom door pensioen is 25% hoger dan de verwachte instroom. Tot na 2030 neemt de vergrijzing in Nederland fors toe. Hoe speel je daarop in?
Hoe zorg je ervoor dat jongeren bij je willen werken en blijven werken?
Hoe kun je de kennis over diversiteit binnen generaties benutten om je positie in de arbeidsmarkt te versterken?
Hoe kom je los van het ‘zo hebben wij het altijd gedaan’ en verklein je de kans op verouderingsrisico?
Hoe breng je verschillende generaties (boomers, X, Y, Z) dichter bij elkaar?
Hoe zet je de verschillen tussen generaties in als voordeel?
Wat vraagt dit van mij als leidinggevende; hoe blijf ik aantrekkelijk voor de nieuwe generatie?
Hoe krijg en behoud ik plezier in het aansturen en inzetten van al die verschillende kwaliteiten?
streamer-foto

Waarom deze training

Het ‘anders zijn’ van de nieuwe generatie biedt werkgevers en ondernemers een potentiële bron van innovaties in alle facetten. Maar hierbij hebben ze wel ervaren leidinggevenden nodig die hen begrijpen.

Om inzichten te verkrijgen en tot antwoorden te komen is het belangrijk om de context te (ver)kennen. Wij nemen je mee in het verschil in alle generaties die we nu op de werkvloer tegenkomen. Je wordt je dus ook (weer) bewust van jouw eigen generatie met eigen specifieke kenmerken. Wat maakt dat wat ik heb meegemaakt in mijn jeugd (tussen je 10e en 20e levensjaar) invloed heeft op hoe ik tegen dingen aankijk? Je leert dus ook over jezelf in dit thema.

hoe-training-2

Hoe ziet de training eruit

In een dag zoeken we de verdieping in de theorie rondom de verschillende generaties en de invloed hiervan op de werkvloer en in de samenwerking. We gaan in op al onze overtuigingen en (voor)oordelen die het gevolg (kunnen) zijn van de tijd waarin je bent opgegroeid. En de impact die ze hebben op ons leiderschap en ons gedrag.

Met al deze inzichten maken we vervolgens meteen de vertaling naar jouw praktijk van alledag. Zodat je direct aan de slag kunt! En dan horen wij natuurlijk graag van jou wat je resultaten zijn!

Over de trainers

Monique Vrolijk

Monique Vrolijk

Met passie, enthousiasme en een pragmatische aanpak ondersteun ik organisaties op het gebied van leren & ontwikkelen. Ik heb ruime ervaring binnen het vakgebied talent & leiderschapsontwikkeling waarbij ik 7 jaar verantwoordelijk ben geweest voor de groei van young professionals, de nieuwe generatie. Ik ontwikkelde traineeships en opleidingsprogramma’s op maat en begeleidde ze in de eerste jaren van hun loopbaan. Daar maakte ik kennis met het belang van het waarderen van de diversiteit die de verschillende generaties op de werkvloer met zich meebrengt. En die kennis deel ik graag met je.

Yvette Storer

Yvette Storer

Ik ben Yvette Storer en al meer dan 20 jaar werkzaam op het snijvlak van mens en organisatie. Als manager, trainer en coach. Mijn ervaring is dat alles begint bij het krijgen van inzicht in jouw eigen overtuigingen en patronen. Je bewust worden van de wijze waarop deze van invloed zijn op je gedrag en handelen. Wanneer je namelijk inzicht hebt, geef je jezelf de mogelijkheid om verandering aan te brengen. En heb je hiermee meteen een andere impact op de mensen en processen waarmee je werkt.

Reserveer een plek voor de training

Heb je nog vragen over de training of heb je liever een In-Company training laat dan ook je gegevens achter. Dan nemen we spoedig contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Datum en plaats

Kies een opleidingsdag en locatie*
De training op 30 november in Amersfoort is al volgeboekt.

Gegevens

Algemene voorwaarden*

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven