Leiderschapstraining

Wil jij je leiderschapskwaliteiten een boost geven?

Op een manier waarbij je vanuit zelfvertrouwen handelt, koersvast blijft en je jouw team tevreden houdt? Na het volgen van de leiderschapstraining haal je het beste in jezelf en je team naar boven. Zo ontstaat er een steeds hechter team. Wij helpen je met het ontwikkelen van een managementstijl die past bij de cultuur, missie en visie van jouw organisatie. Jouw bedrijf is rijk aan verschillende personen en karakters, daar houden we rekening mee. Want hoe ga je om met die verschillen? Hoe houd je iedereen betrokken en zorg je dat de doelen behaald worden? Hoe breng je de gekozen koers op een heldere en inspirerende manier over? Hoe zorg je voor een plezierige werksfeer waarin medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen? Dat leer je tijdens deze training.

Ben je klaar om écht impact te creëren als leider?

Laat ons je helpen jouw leiderschapskwaliteiten te boosten en het allerbeste uit je organisatie te halen.

Herken jij dit?

 • Je bent onlangs doorgegroeid naar een managementrol, maar je hebt vraagtekens hoe je die het beste kunt invullen.
 • Je bent al een tijd verantwoordelijk voor een team, maar je vindt het moeilijk om stabiel te zijn in je leiderschapsgedrag.
 • Je wilt dat jouw medewerkers (meer) zelf in actie komen.
 • Je wilt graag leidinggeven op een koersvaste en krachtige manier, maar mist hierin zelfvertrouwen.
 • Je ziet onvoldoende resultaat van jouw manier van leidinggeven in het gedrag van jouw medewerkers.
 • Je wilt leren hoe je resultaatgerichte (coach)gesprekken voert.
 • Je bent op zoek naar verdieping om jouw leiderschapsstijl nog effectiever en natuurlijker uit de verf te laten komen.

70% van jouw gedrag wordt overgenomen door je medewerkers. Een goed voorbeeld doet goed volgen.

divider-rechts-oranje

Bram Steijn | coach SmitDeVries

Wat kan de leiderschapstraining voor jou betekenen?

Jouw managementstijl is vaak een persoonlijke en onbewuste keuze. Je hebt er nooit echt over nagedacht. Je stuurt aan zoals je zelf ook graag aangestuurd wordt. Maar past dit wel bij jouw medewerkers? En bij de cultuur van het bedrijf? Wanneer jouw stijl niet aansluit op de behoefte van je medewerkers, ontstaat er wrijving. Als dit te lang duurt, neem de motivatie en loyaliteit van je medewerkers af. Met een hoog verloop als gevolg. Je beste mensen lopen over naar de concurrent. En dat wil je niet.

Tijdens de leiderschapstraining leer je hoe jij je invloed op een goede manier kan vergroten. Je (her)ontdekt je talenten en zet deze in om je team in beweging te krijgen.

Hoe ziet de training eruit?

We helpen je inzicht te krijgen in de huidige leiderschapscultuur. We ontdekken samen of de stijl past bij de missie, visie, strategie en doelstellingen die jij voor ogen hebt. De leiderschapstraining is maatwerk. Maar de volgende elementen komen altijd aan bod:

 • We geven je tools hoe je de organisatiecultuur effectief kan veranderen.
 • Stap voor stap helpen we jou met de implementatie en borging.
 • Dit doen we met trainingen, coaching en door regelmatig te reflecteren met het management- en directieteam.
 • Jij ontwikkelt effectieve vaardigheden om je medewerkers optimaal te begeleiden en coachen.
 • Wij zorgen ervoor dat er werkelijk een effectieve en duurzame verandering plaatsvindt op het gebied van leiderschap. Zowel bij de managers, de managementteams als in de hele organisatie.

Over de trainers/adviseurs

Heel leuk zo’n training. Maar met wie zit jij straks om de tafel?

Bram Steijn

Bram Steijn

“Mijn interesse in wat mensen beweegt, om te snappen waarom ze doen wat ze doen, loopt als een rode draad door mijn leven. Groei is een belangrijk thema waar ik dagelijks vol energie aan werk. Het liefst met een flinke dosis relativeringsvermogen, humor en doortastendheid. Dat deed ik eerst binnen diverse salesfuncties bij (inter)nationale bedrijven, later in de rol van directeur bij een bank. Vanaf 2011 besloot ik mijn hart te volgen. En mijn ervaring en kennis als verandermanager, trainer en coach volledig in te zetten. Om anderen te laten groeien vanuit hun eigen kracht.”

Marcel Kalter

Marcel Kalter

"Ik geloof in de goedheid van de mens. Van elk mens. Niemand wordt met een ‘slechte’ inborst geboren. Tijdens diverse sales- en adviesfuncties heb ik veel trainingen bijgewoond. Soms werd ik aangespoord dingen te leren die niet bij mij passen. Kippenvel kreeg ik daarvan. Dan sla je de plank volledig mis met de training of het coachtraject. Je mag jezelf namelijk nooit verliezen. Het gaat om het leren van een vaardigheid, niet om een kunstje. Ik heb tot nu toe veel van het leven en de mensen om mij heen geleerd. En mij verbaasd. Heel veel zelfs. De rol van trainer/coach bij Achivers is een mooie, misschien wel logische stap in mijn carrière. Het gros van de mensen heeft het gevoel dat alles hen overkomt. Dat vind ik grote onzin. Jij kunt écht de regie pakken. Vanaf vandaag. Ik help je daar graag bij. En zorg ervoor dat jij jezelf blijft. Altijd!"

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Ben je klaar om écht impact te creëren als leider?

Laat ons je helpen jouw leiderschapskwaliteiten te boosten en het allerbeste uit je organisatie te halen.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven