Trainingen

Trainingen

Wil jij overtuigender communiceren, je leiderschapskwaliteiten een boost geven, je zelfvertrouwen vergroten, sales effectief inzetten of je mensen motiveren en activeren? Wij helpen je. Op een leuke en leerzame manier.

Wil jij het maximale eruit halen?

Wij helpen je het maximale uit jezelf en je team te halen. Op een manier die bij jou past.

SalesMastery

Tijdens onze SalesMastery helpen wij je team het maximale uit sales te halen, zodat jij een constante stroom aan klanten en omzet kan genereren. Zonder trucjes. En zonder mooie praatjes.

Leidinggeven aan de nieuwe generatie

Krijg als leidinggevende of HR-professional meer (be)grip op de verschillende generaties binnen je bedrijf en tackel de uitdagingen op het gebied van samenwerking en communicatie.

Leiderschaps­training

Ben je klaar om écht impact te maken als leider? Achivers helpt je om jouw natuurlijke manier van leidinggeven te ontwikkelen, laat je reflecteren op je gedrag en scherpt je vaardigheden aan.

Effectief communiceren

Wil je overtuigender communiceren, zodat je boodschap écht overkomt en begrepen wordt? Tijdens de training ‘effectief communiceren’ leer je hoe je verbale- en non-verbale communicatie inzet om jouw doelen te bereiken.

Persoonlijke kracht met NLP

Ga aan de slag met de meest impactvolle strategieën van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en ontdek patronen die succesvolle mensen dagelijks toepassen. Zo sta je steviger in je schoenen en geef je jezelf een positieve boost.

Jouw training op maat

Creëer je eigen training.

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven