Trails

Neem een diepe duik in de betoverende wereld van zelfleiderschap. Hoe? Op de meest adembenemende locaties over de hele wereld. Van het sprookjesachtige Lapland tot de uitgestrekte Sahara. Laat agenda’s, tijd en planning thuis. Het is de hoogste tijd om te ontdekken wie je werkelijk bent.

Boek een trail

Laat ons je helpen.

Waarom zou je deelnemen aan deze unieke leiderschapservaring

Omdat het een reis is op ontdekkingstocht naar jezelf. Deze reis helpt je te ontsnappen aan de hectiek van overvolle agenda’s. Eindeloze afspraken. En overmatig schermgebruik. In de stille momenten van zelfreflectie scherp jij je levensperspectief aan. Je staat stil. En herdefinieert jouw koers. Waarom doe je wat je doet? Heb je de juiste balans in het leven? Hoe ziet jouw ideale toekomst eruit? Deze vragen hebben tijd nodig om te bezinken. En die tijd … krijg je tijdens deze reis.

Is dit programma iets voor jou?
Wil jij onthaasten? Jezelf beter leren kennen? En ben je op zoek naar een avontuurlijke ervaring in de natuur? Dan is dit programma zeker iets voor jou. Iedere reis gaan we met een groep die bestaat uit maximaal 10 leiders, professionals en ondernemers. Je wordt uitgedaagd uit je comfortzone te stappen. Te slapen onder de sterrenhemel. En overdag veel te wandelen in de natuur.

Hoe ziet een reis eruit?
De reis vindt plaats in ongerepte gebieden zoals Spanje, Italië, de Alpen, Schotland, Noorwegen of Zweden. Tijdens dit vijf tot zevendaagse avontuur trekken we de natuur in. Ver weg van de beschaving. Je hebt geen telefoon, agenda of specifiek doel. Deze tijd is volledig voor jou. We maken (stilte)wandelingen, reflecteren en delen verhalen. Dat is niet alles. Ook schrijf jij je toekomstplan. Je keert terug met vernieuwde inzichten. Bij de reis horen ook meerdere overnachtingen. Dat begint met een eenvoudige accommodatie. En we eindigen de reis in een authentiek hotel. Tijdens de reis word jij begeleid door een gids en twee ervaren facilitators.

Wat gaan we doen

Kennismaking dag: voordat de reis begint ontmoeten we elkaar als groep op een natuurlijke locatie. Je maakt kennis met de kernpunten van het programma. En je ontvangt praktische informatie over het avontuur.

  • De reis op zich is een belevenis waar je naar uit zult kijken (5 tot 7 dagen).
  • Er zijn drie terugkomdagen. Tijdens deze dagen laat jij je gemaakte afspraken tijdens de reis bezinken. En veranker je deze in je dagelijks leven.
  • Optioneel: hoe integreer je na afloop van het avontuur al jouw afspraken met jezelf in je dagelijks leven? Daar kun je hulp bij krijgen. Dit noemen we ‘integratie coaching’.

Wat mag je verwachten na dit traject?

  • Je hebt een verhoogd zelfbewustzijn.
  • Je hebt duidelijkheid in de doelen die je voor jezelf stelt en de acties die daarbij horen.
  • Je hebt een persoonlijke transformatie doorgemaakt door jouw verkregen inzichten.
  • Je hebt meer balans tussen werk en privé.
  • Je hebt een diepere connectie met de natuur en onze planeet.

Over de facilitators:

Welkom bij onze opwindende wereld van leiderschapsreizen in de natuur! Als facilitator voor deze unieke en transformerende ervaringen, staan wij te popelen om je mee te nemen op een reis naar leiderschap, zelfontdekking en groei te midden van de prachtige schoonheid van de natuur. Onze programma's zijn ontworpen om leiders en teams te inspireren, te verbinden en te versterken door middel van avontuurlijke buitenervaringen en diepgaande reflectie.

In een tijdperk waarin leiderschap steeds complexer en veeleisender wordt, geloven wij sterk in de kracht van de natuur als katalysator voor persoonlijke groei en effectief leiderschap. Als jouw facilitator zullen wij je begeleiden bij het ontdekken van nieuwe inzichten, het overwinnen van uitdagingen en het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden die je in staat zullen stellen om in elke situatie te excelleren.

Of je nu een doorgewinterde leider bent, op zoek naar vernieuwing en inspiratie, of een team dat streeft naar betere samenwerking en prestaties, onze leiderschapsreizen in de natuur bieden een unieke gelegenheid om te leren, te groeien en sterker terug te keren. Samen zullen we de kracht van de natuur omarmen om jouw leiderschapspotentieel te ontsluiten en je te helpen de toppen van succes te bereiken.

Bereid je voor op een avontuurlijke en betekenisvolle reis, waar leiderschap en natuurlijke schoonheid samenkomen om je te inspireren en te transformeren. Laten we samen op pad gaan en jouw persoonlijke leiderschapsreis beginnen!

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Boek een trail

Laat ons je helpen.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven