What’s cooking?

What’s cooking?

Kunnen jullie de keuken van een sterrenrestaurant aan? Samenwerken, communiceren, plannen en een flinke dosis plezier. Dat zijn de ingrediënten voor een ‘finger licking good’ gerecht. Samen met één van onze coaches en een chef-kok gaan we aan de slag met jullie team.

Ben je klaar om een topteam neer te zetten?

Laat ons je helpen om jouw team goed te laten samenwerken, communiceren en plannen. 

Papje met schillen

Liefde gaat door de maag. Maar samen koken zorgt soms voor irritaties. Samenwerking, communicatie en een goede planning zijn heel belangrijk. Deze onderdelen maken het een geslaagd gerecht. Maar als jullie er een minder beheersen, dan is er een kans dat jullie zelfs een gebakken ei helemaal verprutsen. Geen scrambled egg, maar een papje met schillen. Toch wat minder smakelijk. En dat is ook wat er met jullie team gebeurt als er niet goed wordt samengewerkt. Of als niemand zich aan de planning houdt. Om nog maar te zwijgen over slechte communicatie.

De keuken in

Om een topdiner op tijd op tafel te krijgen, kijken we eerst wat samenwerken is. En hoe jullie dat het beste kunnen doen. Hoe jullie goed communiceren. En wat een goede planning kan doen voor jullie team en het bedrijf. Door samen opdrachten te doen, kunnen jullie extra informatie verdienen. Een ingrediëntenlijst of de bereidingswijze. Daarna gaan we de keuken in. Want we kunnen de hongerige gasten niet laten wachten.

Aan tafel

Wat jullie geven, krijgen jullie terug. Leveren jullie goede diensten, dan hebben jullie tevreden klanten. Maar lopen jullie de kantjes ervan af? Dan gaan de klanten klagen en op zoek naar een ander.

Een hele dag keihard werken vraagt om een beloning. En die komt er. Jullie gaan alles samen proeven en genieten van jullie eigen diner. Want jullie hebben niet voor niets de hele dag in de keuken gestaan. Aan het einde van de dag zijn jullie gevoed met lekker eten én een flinke portie kennis. Wij geven nog een terugkoppeling over jullie niveau van samenwerken, communiceren en plannen. Wat goed gaat en waar verbetermogelijkheden liggen.

Deze teambuilding bieden we op verschillende locaties in Nederland aan. 

Onze klanten vertellen

Marco denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Marco is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Marco ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Marco is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar top