Teambuilding door coaching

Teambuilding door coaching

Een van de kenmerken van succesvolle teams is dat teamleden elkaar coachen. Gemakkelijk, zal je denken. Maar voordat ze dat doen, is er wel vertrouwen nodig. En dat heb je niet zomaar. Dat moet groeien.

Ben je klaar om uit je comfortzone te gaan?

Laat ons je helpen om van jouw team een succesvol team te maken. 

Hup, uit je comfortzone

We leren jullie om uit jullie comfortzone te stappen. Heel spannend, dat weten we. Maar wel nodig. Zodra jullie eruit zijn, zien jullie hoe anderen denken en waarom zij iets doen.

Elkaar een dag uitproberen en testen tijdens een teamuitje. Leuk! En je collega’s coachen, dat klinkt ook wel interessant. Maar wat is coachen nu precies? En hoe doe je dat? Wij nemen jullie mee in de wereld van coaching. We kijken samen wat werkt en wat juist niet. Met alleen kijken en luisteren zijn jullie er nog niet. Jullie moeten het ook ervaren. Daarom maken we samen een paar opdrachten. Zo ervaren jullie wat de effecten zijn.

Op grote hoogte

Vertrouwen, dat is er niet zomaar. Dat moet groeien. Maar op je werk wordt het vaak al snel van je gevraagd. Jullie werken veel samen en het is belangrijk om elkaar aan te vullen. Om dat goed te kunnen doen, moeten jullie weten hoe de ander in elkaar zit, hoe hij werkt. Als jullie elkaar vertrouwen, gaat het allemaal een stuk makkelijker.

Blind vertrouwen

Je kent het wel, van die filmpjes waar mensen zich achterover laten vallen. Met het vertrouwen dat ze worden opgevangen door degene die achter hen staat. Dat willen we bereiken! Misschien niet helemaal zo, want we hebben genoeg andere uitdagingen in petto waarmee we jullie vertrouwen in elkaar laten groeien.

Samen met een specialist van Achivers en een outdoorbegeleider bouwen we naar het moment dat jullie elkaar blind vertrouwen.

Afsluiter

Van een hele dag met elkaar sparren en nieuwe dingen leren, krijg je wel trek. Daarom sluiten we de dag af met een barbecue. Wel zo gezellig. En lekker. Hebben jullie liever iets anders? Geef het even door, dan houden we daar rekening mee. 

Deze teambuilding bieden we op verschillende locaties in Nederland aan. 

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven