Paardenkrachten

Paardenkrachten

Een team dat in beweging is, dat levert ook weerstand op. Want verandering, daar gaat niet altijd iedereen even goed mee om. Bijvoorbeeld twee teams die worden samengevoegd. Ze hebben allebei hun eigen werkwijze en waarden. Dat kan botsen. Maar dat is niet erg, dat hoort erbij. En daar kunnen wij, samen met jullie, verandering in brengen.

Ben je klaar om met volle kracht vooruit te gaan?

Laat ons je helpen de sterktes en verbeterpunten van jouw team te ontdekken.

‘Ons team functioneert top, niks aan doen’

Denken jullie dat jullie team top functioneert? Of weten jullie dat er iets moet veranderen, maar niet wat? Wij kijken, luisteren en vragen. We leren het team en jullie eigenschappen kennen. We prikkelen. Want het kan altijd beter. Zelfs als jullie denken van niet, komen er punten naar boven die jullie toch kunnen optimaliseren.

Op volle kracht vooruit

Paarden voelen de energie van iemand feilloos aan. Ze bekijken continu de lichaamshouding van de ander. Ze zijn goed in het reflecteren van emoties. Praten doen ze niet, maar de paardencoach wel. Hij vertaalt de reactie van het paard naar wat er nodig is om jullie team beter te laten functioneren. Jullie gaan met z’n allen aan de slag. Waar ligt jullie kracht, individueel én als team? Welke talenten hebben jullie? En hoe kunnen jullie die inzetten om nog krachtiger te worden? Dat brengen we in kaart.

Afsluiter

Pfoe. Een hele dag met paarden werken, dat kost wel energie. Maar hard werken wordt beloond. We sluiten de dag af met een barbecue. Hebben jullie liever iets anders? Geef het even door, dan houden we daar rekening mee. 

Deze teambuilding bieden we op verschillende locaties in Nederland aan. 

Onze klanten vertellen

Marco denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Marco is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Marco ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Marco is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar top