Spreker en uitdager

Bram Steijn wordt veel gevraagd als spreker op verschillende evenementen. Zoals bedrijfsbijeenkomsten, conferenties en managementbijeenkomsten. Hij richt zich op onderwerpen als zelfleiderschap, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Wat zijn presentaties uniek maakt? Zijn vermogen om inhoud te combineren met korte, uitdagende activiteiten. Hierdoor ervaar je direct hoe makkelijk het is om je mindset en fysieke conditie te veranderen op de manier zoals je wilt. Stel je voor dat je deze eenvoudige technieken dagelijks toepast. Leidt dat bij jou dat niet tot een aanzienlijk effectievere en krachtigere levensstijl?

Wil jij uitgedaagd worden?

Laat ons je helpen.

Inhoud

Onze samenleving raakt steeds verder verwijderd van de natuur. Zelfs ons eigen lichaam benutten we niet meer optimaal. We ademen verkeerd. Brengen talloze uren door achter een scherm. We zijn overprikkeld. En leiden voor een groot deel een zittend bestaan. Steeds meer mensen vragen zich af: is dit nu echt alles? Het zorgt voor burn-outs en depressies.

Geen wonder dat we ons af en toe ontheemd voelen in deze digitale, chaotische en presentatiegerichte wereld. Al helemaal als je kijkt naar onze evolutionaire achtergrond. Ons brein en lichaam zijn nog steeds geprogrammeerd om fysiek te overleven in de natuur. Ook reageren we op mentale prikkers door een fysieke stressreactie. Dit is alles behalve effectief.

Maar er is hoop. Je kunt volledige controle over jezelf krijgen én tegelijkertijd succesvol zijn. Je kunt jezelf veerkrachtig maken. Hoe? Zoek bewust stress op in experimenten en uitdagingen. Zo treed je buiten je comfortzone en kun jij jezelf beter begrijpen. Je komt erachter hoe je reageert op verschillende niveaus van stress.

Hoe makkelijker is het leven als je eenvoudige, praktische en ook nog eens effectieve tools hebt om je meer verbonden te voelen. Om meer controle te hebben over je gedachten en acties. Dat terwijl je tegelijkertijd in optimale conditie bent. Bram deelt zijn methode met jou. Een methode waarmee jij een effectievere, gezondere en gelukkigere leefstijl bereikt.

Jouw belangrijkste leerpunten:

  • Je begrijpt de werking van je lichaam en brein.
  • Je wordt je bewust van hoe je jouw mindset kunt veranderen
  • Je weet dat er hulpmiddelen zijn om veerkrachtig te worden tegen stress.
  • Ga iedere dag aan de slag met levenswaardigheden om je leven effectiver te maken. Maar ook gezonder en gelukkiger te leven.

Dagvoorzitterschap

Een succesvol evenement, conferentie of andere bijeenkomst. Dat is wat je als organisator wilt, toch? Met Bram als dagvoorzitter verloopt jouw dag soepel. Gegarandeerd. Als onzichtbare regisseur achter de schermen en het gezicht voor het publiek vervult Bram een cruciale rol. Jij kunt achterover leunen. Want Bram verwelkomt de aanwezigen en introduceert sprekers. Ook bewaakt hij de timing en moedigt interactie aan. Natuurlijk mag een positieve en professionele sfeer niet ontbreken. Regelen we.
Bram is als een kompas dat deelnemers door het programma leidt. Hij is dé verbindende schakel tussen sprekers en publiek. Met zijn rugzak vol vaardigheden op het gebied van communicatie, organisatie en improvisatie maakt het hem zelfs onmisbaar voor een geslaagd evenement.

Over de coaches

“Mijn interesse in wat mensen beweegt, om te snappen waarom ze doen wat ze doen, loopt als een rode draad door mijn leven. Groei is een belangrijk thema waar ik dagelijks vol energie aan werk. Het liefst met een flinke dosis relativeringsvermogen, humor en doortastendheid. Dat deed ik eerst binnen diverse salesfuncties bij (inter)nationale bedrijven, later in de rol van directeur bij een bank. Vanaf 2011 besloot ik mijn hart te volgen. En mijn ervaring en kennis als verandermanager, trainer en coach volledig in te zetten. Om anderen te laten groeien vanuit hun eigen kracht.”

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Wil jij uitgedaagd worden?

Laat ons je helpen.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven