Jaarprogramma bedrijven

Overtuiging

In onze moderne samenleving stellen we ons continu bloot aan talloze mentale prikkels. Terwijl ons fysieke comfort juist toeneemt. Deze mix van factoren brengt ons steeds verder weg van ons lichaam. Het legt de nadruk op ‘denken’ in plaats van ‘voelen’. Gevolg? Burn- outs en depressies komen steeds vaker voor. En ons levensgeluk neemt af. Je merkt het al: het is hoog tijd voor verandering.

Wil jij op een nieuwe manier naar je gedachten en gedrag kijken?

Laat ons je helpen.

Dat begint met de behoefte of het verlangen naar verandering. No pain no gain. Wij geloven in de kracht van beide drijfveren. We nodigen mensen uit om op een nieuwe manier naar hun gedachten en gedrag te kijken. Hoe? We creëren uitdagende, inspirerende, confronterende en boeiende ervaringen. Ons programma biedt je een veilige omgeving. Als deelnemer kun jij je bewust worden van jouw conditioneringen en overtuigingen. Deze programmeringen geven je een gevoel van controle. Maar ze zijn niet altijd behulpzaam in jouw dagelijks leven. Met uitdagingen en experimenten moedigen we je aan om nieuwe patronen te ontwikkelen en de leiding over jouw leven en geluk weer in eigen hand te nemen.

Onthoud: gedrag is een keuze. Zelfs in uitdagende situaties. Neem je deel aan ons programma? Dan leer je om leiderschap te nemen. ‘No matter what’. Ook leer je authentiek ten zijn en in balans te blijven. Hierdoor word je veerkrachtiger voor wat de toekomst je ook brengt.

Programma onderdelen

Ons programma bestaat uit 4 essentiële elementen die met elkaar verweven zijn. Zo krijg jij de beste leerervaring.

1. Inspiratiesessies
Elke inspiratiesessie heeft een thema dat gerelateerd is aan persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze sessies leer je over de werking van het menselijk lichaam en brein. We creëren situaties die je uit je comfortzone halen. Hierdoor kun jij experimenteren met je gedrag.
Onderstaande thema’s behandelen we:
a. Weerbaarheid: oefen je mentale en fysieke weerbaarheid in stressvolle situaties. Inclusief de ultieme test: een ijsbad.
b. Levenslijn & vitaliteit: reflecteer op je levensloop tot nu toe en bepaal hoe jij je toekomstige vitale leven wilt vormgeven.
c. Inside yourself: leer hoe stilte je naar binnen leidt. Zo kom je in contact met je eigen wijsheid. Weg van de externe wereld.
d. Brain Boost: begrijp hoe je brein werkt en daag het uit met complexe uitdagingen. Zo werk je actief aan je ontwikkeling.

2. Intervisie
Je leert niet alleen door naar je eigen gedrag te kijken. Maar ook door te ‘luisteren naar’ en vragen te stellen aan anderen. Deze intervisiesessies vinden plaats in groepen van 4 tot 5 personen. Je reflecteert op dagelijkse (werk)situaties die verband houden met het thema van de inspiratiesessie.

3. Coaching
Ieder individu heeft zijn eigen vraagstukken. Jij ook. Met individuele coaching pakken we deze vraagstukken gestructureerd aan. Met begeleiding van ervaren coaches.

Over de coaches

Onze coaches zijn gepassioneerd en toegewijd aan het helpen van bedrijven om het volledige potentieel van mens en organisatie te benutten en een positieve impact te hebben op teams en de organisatie. 

Ze begrijpen dat vitaal leiderschap niet alleen draait om zakelijke prestaties, maar ook om het welzijn van de leiders en teamleden zelf. Daarom zullen ze u begeleiden bij het vinden van de balans tussen persoonlijke gezondheid, mentale helderheid en professioneel succes.

Ons jaarprogramma voor bedrijven is ontworpen om u te ondersteunen bij het bereiken van vitaal leiderschap, het belichamen van uw waarden, het optimaliseren van uw persoonlijke staat en het scherpstellen van uw vaardigheden. 

Onze coaches zijn er om u te begeleiden op deze opwindende reis van zelfontwikkeling en leiderschapsversterking. Samen zullen we bouwen aan een succesvolle en inspirerende toekomst voor uw organisatie en uzelf.

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Ben je klaar om je boodschap echt over te brengen?

Laat ons je helpen om overtuigender te communiceren zodat je boodschap echt begrepen en ontvangen wordt.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven