Ervaar de IJsbad Belevenis

Het doel van dit programma is om jou als deelnemer bewust te maken van zowel jouw mentale als fysieke kracht. Hierdoor kun jij je prestaties nog verder verbeteren. Tijdens deze sessie ontdek je hoe jouw mindset functioneert. En hoe je deze aanpast met behulp van visualisatie. Bovendien leer je hoe jij je fysieke toestand beïnvloedt met ademhalingsoefeningen. Het hoogtepunt van de ervaring is een ijsbad. Je beleeft wat er mogelijk is wanneer jouw mindset en ademhaling optimaal is. Je wordt uitgedaagd om het zojuist geleerde over jouw mindset en ademhaling direct toe te passen.

Wil jij ook de IJsbad Belevenis ervaring?

Laat ons je helpen.

Wat kun je verwachten?

  • Je krijgt inzicht in de beïnvloeding van jouw mindset.
  • Je ervaart de kracht van visualisatie in actie.
  • Je ondergaat de effecten van ademhalingsoefeningen.
  • Een verbetering van fysieke prestaties door verzuring te bestrijden met
    ademhalingstechnieken.
  • Sneller herstel dankzij moderne ademtechnieken.
  • Een versterking van jouw immuunsysteem door koude training.
  • Je begrijpt hoe de synergie tussen mindset en ademhaling de prestaties aanzienlijk kan verbeteren.

Over dit programma

Je leest het al. De Ijsbad Belevenis geeft je nogal wat voordelen. Maar het is vooral een actieve en plezierige training. Je leert niet alleen jezelf beter kennen. Maar je bouwt ook een sterkere band op met elkaar.

Duur: 3 uur
Niveau: Beginners en gevorderden
Deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Over de coaches

Onze coaches, zijn professionals die oa gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen bij het ondergaan van ijsbaden of koudetherapie. Deze vorm van therapie is de afgelopen jaren populair geworden vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen, zoals het versterken van het immuunsysteem, het verbeteren van de bloedcirculatie, en het verminderen van ontstekingen. 

Onze coaches zijn de gidsen die je helpen om deze uitdagende ervaring veilig en effectief te doorstaan. Ze kennen de ins en outs van koudetherapie, bieden technische begeleiding en ondersteunen je om eventuele angsten te overwinnen. Met hun deskundigheid en passie zorgen zij ervoor dat je het maximale uit deze verfrissende therapie haalt voor een beter welzijn.

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Wil jij ook de IJsbad Belevenis ervaren?

Laat ons je helpen.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven