Ademwerk

Ademen. Dat doe je iedere dag, ieder uur, iedere minuut. Maar doen we het eigenlijk wel op de juiste manier? Velen van ons hebben de neiging om te veel en inefficiënt te ademen. Dit komt door stress en een gebrek aan bewustzijn. Op zowel korte als lange termijn kan dit een negatieve invloed hebben op jouw prestaties en gezondheid. Met deze training begrijp je in één dag de complexiteit van ademhaling beter. Je kunt zelfs je eigen ademhalingspatroon analyseren en verbeteren.

Wil jij ook de ademen op de juiste manier?

Laat ons je helpen.

Voor wie is de Ademwerk Training bedoeld?

Wil jij je prestaties verbeteren en jouw gezondheid optimaliseren met ademhaling? Dan is deze training iets voor jou. Al helemaal als je merkt dat je ademhaling gespannen aanvoelt of dat stressklachten je parten spelen. Dan geeft deze training je praktische handvatten om te ontspannen. Tijdens deze training gaan we diep in op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van ademhaling. We ontrafelen de complexiteit van de ademhaling en onderzoeken hoe we deze bewust beïnvloeden. Ook leer je verschillende ademhalingstechnieken kennen. Na afloop van deze dag heb je een dieper inzicht in de processen in je lichaam. Ook weet je hoe jij je lichamelijke toestand kunt sturen met ademhalingstechnieken.

Over dit programma

Duur: 3 uur of 6 uur
Deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Over de coaches

Bram is een professionele begeleider die zich richt op het optimaliseren van de ademhalingstechnieken en -patronen van individuen. Door middel van gespecialiseerde training en begeleiding helpt hij mensen om bewuster te ademen, stress te verminderen, emotioneel welzijn te bevorderen en fysieke gezondheid te verbeteren. 

Hij helpt cliënten bij het ontdekken en begrijpen van de kracht van hun ademhaling als een instrument voor innerlijke rust, energiebalans en persoonlijke groei. 

Als ademcoach speelt hij een essentiële rol in het bevorderen van welzijn en het helpen van mensen om hun volledige potentieel te bereiken door middel van de ademhaling.

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Wil jij ook ademenen op de juiste manier?

Laat ons je helpen

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven