24 uur met.

24 uur invidiueel

Dit is een coaching sessie van 24 uur in de natuur. We starten met een lunch of ontbijt en eindigen precies 24 uur later. Samen gaan we de diepte in. Onze telefoons en horloges laten we achter.

We voeren gesprekken, maken mooie wandelingen en eten gezonde maaltijden. We onderzoeken wat jou energie kost en wat juist energie geeft. In 24 uur krijg je meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en focus. Je gaat naar huis met concrete stappen in de richting die jij op wilt.

Vooraf nemen we alle verwachtingen en details door. We bespreken waar je nu staat, wat je wilt bereiken en wat je daarin belemmert. Kortom: wat is de bedoeling? Samen bepalen we een datum en een locatie.

Wil jij meer de diepte in?

Laat ons je helpen.

Deze vorm van coaching is perfect voor jou als:

  • Je er nu al zin in hebt.
  • Je meer veerkracht wil bereiken
  • Jij je energie beter wilt managen
  • Je authentiek in het leven wil staan.
  • Er een belangrijke uitdaging in je leven is.
  • Je even afstand nodig hebt van de situatie.

24-uurs met teams

Met een groep van 4 tot circa 12 personen gaan we 24 uur lang met elkaar de diepte in. De nadruk ligt op persoonlijke- en teamontwikkeling. Er is tijd voor reflectie, wandelingen en groepscouncil. Dit is zinvol om elkaar beter te leren kennen. En als er behoefte is aan verdieping. Door de juiste setting en interventies ontstaat verdieping in inzicht en relatie. Bijvoorbeeld door een stap te zetten in de veranderingen die nodig zijn. Vertrouwen en veiligheid zijn van groot belang. Sterker nog: het is de basis. Daarom staan beide aspecten centraal. Ieder teamlid wordt uitgedaagd individuele behoeften, vragen en twijfels te delen. Langzaamaan merk je dat het team sterker wordt door kennis van elkaars ambities, sterktes en zwaktes. Hierdoor kunnen zij doelen beter realiseren. Resultaat van deze training? Vooruitgang. Zowel in de samenwerking, als in de visie op wat de onderneming nodig heeft.

Over de coaches

“Mijn interesse in wat mensen beweegt, om te snappen waarom ze doen wat ze doen, loopt als een rode draad door mijn leven. Groei is een belangrijk thema waar ik dagelijks vol energie aan werk. Het liefst met een flinke dosis relativeringsvermogen, humor en doortastendheid. Dat deed ik eerst binnen diverse salesfuncties bij (inter)nationale bedrijven, later in de rol van directeur bij een bank. Vanaf 2011 besloot ik mijn hart te volgen. En mijn ervaring en kennis als verandermanager, trainer en coach volledig in te zetten. Om anderen te laten groeien vanuit hun eigen kracht.”

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries

Wil jij meer de diepte in?

Laat ons je helpen

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven