Programma’s

Programma's

Een levendige en inspirerende organisatie met als belangrijk element ‘verbinding’. Dat wil je toch als ondernemer? Des te belangrijker is het dan om aandacht te besteden aan de vitaliteit van je medewerkers.

Ben je op zoek naar een jaarprogramma waarbij wij de volledige ontwikkeling van jouw personeel op ons nemen? Of zoek je een mooie en boeiende invulling voor jouw bedrijfsevenement? Gelukkig heb je ons. Wij gaan graag met je aan de slag. In onze zakelijke programma's leer je begrijpen en voelen wat leiderschap in je eigen gedrag betekent. Met de avontuurlijke elementen stap je buiten je comfortzone. Je ontdekt wie je echt bent. Hoe ben je bijvoorbeeld geprogrammeerd? Zo kun je leiding nemen over je eigen groei. Welke weg kies jij? Je kunt in ieder geval rekenen op uitdaging, verdieping en avontuur.

Wil jij het maximale eruit halen?

Wij helpen je het maximale uit jezelf en je team te halen. Op een manier die bij jou past.

Inspirerend en diepgaand voor jouw bedrijf

Jaarprogramma voor bedrijven

Overtuiging
In onze moderne samenleving stellen we ons continu bloot aan talloze mentale prikkels. Terwijl ons fysieke comfort juist toeneemt. Deze mix van factoren brengt ons steeds verder weg van ons lichaam. 

Leiderschap in Gezondheid en Vitaliteit

Deze diepgaande training richt zich op het bewust omgaan met je vitaliteit en jouw rol als leider op dit terrein.

24 uur met... (Coaching)

Dit is een coaching sessie van 24 uur in de natuur. We starten met een lunch of ontbijt en eindigen precies 24 uur later. Samen gaan we de diepte in. Onze telefoons en horloges laten
we achter.

Purpose Training

Wat is jouw levensdoel? Deze vraag is kort, maar misschien wel de belangrijkste vraag die jij in je leven moet beantwoorden.

Ervaar de IJsbad belevenis

Het doel van dit programma is om jou als deelnemer bewust te maken van zowel jouw mentale als fysieke kracht.

Ademwerk

Ademen. Dat doe je iedere dag, ieder uur, iedere minuut. Maar doen we het eigenlijk wel op de juiste manier?

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven