Over ons

Waarom Achivers?

Wanneer we mensen in een training krijgen, hebben ze een bepaald niveau. Vaak zijn zij zich niet bewust dat er meer in zit. Dat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Maar dat kan wel. Als je dingen op een andere manier aanpakt, behaal je ook een ander resultaat.

Het volledige potentieel uit mensen halen, daar gaan wij voor. Dat lukt niet in één training. Maar als we er iedere keer tien procent aan kunnen toevoegen, dan komen we er wel.

Wil jij het maximale eruit halen?

Wij helpen je het maximale uit jezelf en je team te halen. Op een manier die bij jou past.

Hoe we dat doen

We kijken wat het bedrijf in het geheel wil leren, maar ook hoe jij je als persoon wilt ontwikkelen. Waar ligt jouw ontwikkelbehoefte? Vanuit modules ontwikkelen we een training die echt bij jou past en waar jij van leert. Want als jij groeit, groeit het bedrijf ook.

Niet alleen jouw vaardigheden, maar ook het gedrag dat bij die vaardigheid hoort trainen we. Zodat jouw gedrag de vaardigheden versterkt. En het straks voelt alsof het nooit anders is geweest.

Durf te experimenteren. Zo leer je jezelf en anderen nóg beter kennen. Feedback geven en ontvangen is een belangrijk onderdeel in onze trainingen. Want zo leer je niet alleen van ons, maar leer je ook van je collega’s.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven