Leadership coaching

Wil jij meer invloed op het behalen van jouw resultaten of die van je team?

Wij helpen je bij het tackelen van obstakels die jou in de weg staan om je doelen te bereiken. We stappen samen jouw wereld binnen en bekijken wat jou belemmert. We stellen kritische vragen en luisteren naar wat je echt zegt. Zo doorbreken we geleidelijk aan alles wat jouw doel in de weg staat.

Wil jij gecoacht worden?

Laat ons je helpen om het beste uit jezelf te halen.

Herken jij dit?

  • Je stuurt een team aan, maar je wordt niet echt geaccepteerd.
  • Je bent nieuw in een managementpositie. Maar hoe doe je dat, managen?
  • Je agenda loopt over en je hebt te weinig tijd, je bent gehaast en snel geprikkeld.
  • Jouw team doet niet wat je wilt, dus moet je boven de groep staan. Dat maakt je onzeker.
  • Je hebt goede ideeën, maar er wordt niet naar je geluisterd.
  • Je hebt het gevoel dat je altijd achter de feiten aanloopt.
  • Je begint met veel energie aan projecten, maar je rondt ze nooit af.
  • Je doet enorm je best, maar het resultaat is erg afhankelijk van de mensen om je heen.

“Ik ben geen product van mijn omstandigheden, ik ben een product van mijn beslissingen.”

divider-rechts-oranje

Stephen Covey

Wat kan Leadership Coaching voor jou en je team betekenen?

Wij kunnen jouw probleem niet oplossen. Maar we helpen je wel om jouw doel scherp te stellen. En we helpen je bij het vinden van de oplossing. Daarna maken we een plan om jouw doel te bereiken. We hebben regelmatig contact om te kijken of je op de goede weg zit.

Hoe ziet de training eruit?

Leiderschapscoaching is een proces dat er voor iedereen anders uitziet. We passen het zo aan, dat jij de beste resultaten behaalt. Het is voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Jij hebt een onbeperkt potentieel om te bereiken wat jij wilt. Wij zorgen ervoor dat jij daar net zo in gelooft als wij. Want uiteindelijk moet je het zelf doen.

Over de coaches

Heel leuk om gecoacht te worden. Maar met wie zit jij straks om de tafel?

Bram Steijn

Bram Steijn

“Mijn interesse in wat mensen beweegt, om te snappen waarom ze doen wat ze doen, loopt als een rode draad door mijn leven. Groei is een belangrijk thema waar ik dagelijks vol energie aan werk. Het liefst met een flinke dosis relativeringsvermogen, humor en doortastendheid. Dat deed ik eerst binnen diverse salesfuncties bij (inter)nationale bedrijven, later in de rol van directeur bij een bank. Vanaf 2011 besloot ik mijn hart te volgen. En mijn ervaring en kennis als verandermanager, trainer en coach volledig in te zetten. Om anderen te laten groeien vanuit hun eigen kracht.”

Marcel Kalter

Marcel Kalter

"Ik geloof in de goedheid van de mens. Van elk mens. Niemand wordt met een ‘slechte’ inborst geboren. Tijdens diverse sales- en adviesfuncties heb ik veel trainingen bijgewoond. Soms werd ik aangespoord dingen te leren die niet bij mij passen. Kippenvel kreeg ik daarvan. Dan sla je de plank volledig mis met de training of het coachtraject. Je mag jezelf namelijk nooit verliezen. Het gaat om het leren van een vaardigheid, niet om een kunstje. Ik heb tot nu toe veel van het leven en de mensen om mij heen geleerd. En mij verbaasd. Heel veel zelfs. De rol van trainer/coach bij Achivers is een mooie, misschien wel logische stap in mijn carrière. Het gros van de mensen heeft het gevoel dat alles hen overkomt. Dat vind ik grote onzin. Jij kunt écht de regie pakken. Vanaf vandaag. Ik help je daar graag bij. En zorg ervoor dat jij jezelf blijft. Altijd!"

Wil jij gecoacht worden?

Laat ons je helpen om het beste uit jezelf te halen.

Onze klanten vertellen

Bram denkt mee over de verschillende trainingen en speelt perfect in op de doelgroep. Hij weet de studenten te raken, inspireren en hij kan enthousiasmeren. De trainingen zijn interactief en leerzaam. Bram is flexibel en schakelt snel. Toch online? Twee studenten extra? Allemaal geen probleem. Wij zijn erg blij met de masterclasses die Achivers geeft aan de Innovatiehub. Wij kijken uit naar de volgende!
SmitDeVries
In een nogal hectische periode heb ik Bram ontmoet. Hij voelde me meteen aan en liet me zien hoe ik hiermee om kan gaan. Hij hield een spiegel voor en daagde me uit om met mezelf aan de slag te gaan. “Je moet eerst jezelf op orde hebben om goed leiderschap te kunnen geven”, dat hield ik vast! Bram is gedreven en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en verder te komen.
SmitDeVries
Ik vind het fijn dat ik in vertrouwen met hem kan praten en dat hij kritische vragen stelt. Hij benadrukt dat ík over mijn eigen carrière ga. Ik ben erg tevreden met het resultaat: inzicht in mijn persoonlijke kwaliteiten, een duidelijk doel en de eerste handvatten om daarnaartoe te werken!
SmitDeVries
Doordat Achivers op de juiste manier kan inspelen op de behoefte van onze lerende organisatie, zijn de trainingen altijd op maat en uitvoerbaar voor iedere doelgroep. De trainingen zijn interactief en out of the box. Waardoor ze van toegevoegde waarde zijn. Een groot variërend en interessant aanbod met de juiste trainers op de juiste plek!
SmitDeVries
Bram is een prettig persoon om mee te sparren. Hij is heel open over zijn eigen ervaringen en dat schept een vertrouwensband. Op een nuchtere en doortastende manier is Bram in staat om mij inzicht te geven in mijzelf en mij daardoor te laten groeien.
SmitDeVries
Men durfde diepere vragen te stellen. Echt naar een probleemanalyse te gaan van een klant. In plaats van een product te verkopen, stappen we nu over naar een oplossing te verkopen. Dus naar een solution. En daar zie je een hele grote groei bij het verkoopteam ontstaan.
SmitDeVries
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven